Nieuws

30 nov

Trail Running Limburg – Start2Ultra op 30 december

Wil de ultieme trail-running uitdaging aan en tegelijkertijd genieten van het Limburgs landschap? Doe dan mee met Start2Ultra op zondag 30 december 2018. Start2Ultra is een trail running event georganiseerd vanuit Trail Running Europe waarbij deelnemers vol enthousiasme begeleid worden met een trainingsschema’s, online hulp, kennis en tips om van 20 km trailrunnen naar 50 km te trail runnen, en dat is al een Ultra afstand!

De Start2Ultra word deze keer georganiseerd over het Krijtlandpad, vanuit Noorbeek ren je over talloze kleine bospaadjes door het landschap tot aan het terras in Valkenburg. Hoewel de afstand “Ultra” is zijn de groepen deelnemers klein ( 6-12 deelnemers) wat ook de opzet is van deze Ultra Trail Run.  De organisatie werkt nauw samen met natuur bos beheer en de lokale boswachters. Tijdens het evenement wordt dan ook de parcours schoon gehouden zodat er geen vuil achter gelaten wordt.Op de parcours wordt ruim voldoende gezorgd voor eten & drinken om de energie niveau op peil te houden.En..een Ultraloper worden hoeft men niet alleen te doen,  want de Start2Utrla team ( Cor, Chris en Geraldine) staan op je te wachten en desnoods schreeuwen ze je over de finish!

Voor een verblijf in Valkenburg hebben wij vanuit Hotel de Karsteboom een samenwerking met Start2Ultra en bieden een speciale S2U arrangement aan voor 2 nachten. Interesse? Stuur een email naar info@dekarsteboom.nl

Let op: de volgende Start2Ultra run wordt op 17 februari 2019 gehouden.