Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Volta Limburg Fiets Classic 2019

april5

De Volta Limburg Classic wordt op het weekend van 6-7 april 2019 gereden. Boek nog snel uw verblijf bij Hotel de Karsteboom in Valkenburg. Fietsers kunnen deelnemen aan de wedstrijd of toertocht.

De Volta Limburg Classics heeft naast de Amstel Gold Race (19-21 april) veel bekendheid gekregen. Het parcours voor de Volta wedstrijden ( 6 april) is vernieuwd en op maat naar de Amstel Gold Race. Het parcours bevat geen drie lussen van 60 kilometer, maar na een lokale lus door Eijsden, rijdt het peloton twee grotere rondes van 90 kilometer. Met de wijziging van het parcours krijgen renners in de finale ronde van 20 kilometer nog vier venijnige klimmetjes voorgeschoteld. Met deze aanpassing wordt gehoopt op meer openheid van de wedstrijd en de vergroting van het aantal kanshebbers op de overwinning in de Diepstraat te Eijsden.

Het parcours van de Volta Limburg Classic toertocht op 7 april leidt fietsers door een prachtig Euregionaal fietslandschap! Nieuw dit jaar is naast de 60 km de toevoeging van nieuwe afstanden 85, 120 of 150 km.  De start van de Volta Limburg Classic Toertocht vindt plaats tussen 08:00 uur en 10:00 uur vanaf de Vroenhof te Eijsden.

Zoekt u nog een verblijfplaats, dan is Hotel de Karsteboom te Valkenburg ideaal bij uitstek en slechts 16 minuten rijden naar de start- en finish locatie. U kunt gebruik maken van een heerlijke grote achtertuin en eigen fietsenstalling.

Gegevens

Begin:
april 5 @ 08:00
Einde:
april 7 @ 17:00
Evenement Tags:
, , , , ,