Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Limburgs Mooiste Fietstocht 15-16 juni 2019

juni14

Evenement Navigatie

Het fietsevenement Limburgs Mooiste wordt op 15-16 juni gehouden. Dit jaar voegt de organisatie hardlopen toe als nieuw onderdeel aan het programma. Boek nu uw verblijf bij Hotel de Karsteboom te Valkenburg. Op zondag 27 mei (de dag na de toertochten voor fietsers) kunnen voor het eerst ook hardlopers meedoen.  Dit onderdeel is speciaal bedoeld voor recreatieve hardlopers, die kunnen kiezen uit een parcours van 5 of 10 kilometer.

Online inschrijven Limburgs Mooiste 2018 – met vroeg-boek korting tot 20%. Daarna is er uitsluitend nog de dag verkoop op 15 en 16 juni. In totaal zullen niet meer dan 15.000 startbewijzen worden uitgegeven. 13.000 Startbewijzen zijn beschikbaar in de voorinschrijving, 2.000 startbewijzen worden gereserveerd voor de dag inschrijving.De start- en finish locatie is op de Burgemeester van Grunsvenplein 145 (Schouwburgplein) te Heerlen.

Er worden diverse toertochten aangeboden namelijk:

  • 8 racefiets toertochten met verschillende lengte en moeilijkheidsgraad 70 km – 225 km
  • 3 mountainbike tochten van 45, 75 en 105 km lang
  • Familietocht met een lengte van ca. 40 km, maar is via aangegeven afkortingen ook mogelijk om de route in te korten.

Gezien de locatie boeken veel deelnemers hun verblijf in Valkenburg. Niet voor niets ontvangt Hotel de Karsteboom jaarlijks vele nieuwe en terugkerende gasten voor Limburgs Mooiste. Wellicht mogen wij dit jaar ook hardlopers ontvangen? Boek daarom uw verblijf bij Hotel de Karsteboom.