Nieuws

22 mrt

Samenwerking Hotel De Karsteboom met Wandelgids Zuid-Limburg en Wandelpool.nl

Eindelijk….De lente is in aantocht. Het zonnetje laat zich vaker zien. De vogeltjes fluiten en de bloemen en planten komen te voorschijn. Het wandelseizoen is weer begonnen. Hoera! Oftewel nog meer reden om een mooie wandeling in (omgeving) van Valkenburg aan de Geul te maken.

Als wandel- en fiets hotel werkt Hotel De Karsteboom sinds kort samen met Wandelgids Zuid-Limburg en de Wandelpool.nl die vele wandelingen in Limburg organiseren. U kunt bijvoorbeeld al vanaf Hotel De Karsteboom (startpunt) enkele mooie wandelingen in de omgeving van Valkenburg maken.

Ga naar Wandelgids Zuid-Limburg en download (op plaats Valkenburg zoeken) wandelroute nummer 998 (8km) of wandelroute 714 (5km)

Download nu ook de wandel app: Wandelgids Zuid Limburg dan heeft u alle wandelroutes en horeca-informatie op zak.

Vanuit Wandelpool.nl organiseert ervaren gids Herman van Arragon in samenwerking met Hotel De Karsteboom een een mooie 3-daagse wandelarrangement . Van woensdag 29 maart tot vrijdag 31 maart zal een groep wandelaars bij Hotel De Karsteboom inchecken/verzamelen. Om 12 uur geniet de groep van een heerlijke lunch voorbereid door Hotel de Karsteboom. Onder leiding van Herman van Arragon volgt een wandeling vanaf het hotel. s’Avonds gaat de groep Valkenburg in om een lekker hapje te eten.De volgende ochtend worden de wandelaars (onze gasten) verwend met een uitgebreid en goed ontbijt om vervolgens te beginnen aan een stevige wandeling. En…zo te zien gaat het zonnetje ook nog schijnen, dus de wandelaars kunnen ook heerlijk zitten in ons grote achtertuin.