Your Reservation

Foto's

Valkenburg

WELKOM IN VALKENBURG

Verscholen tussen de heuvels, in het hart van het natuurgebied Heuvelland, ligt het gezelligste mergelstadje met haar rijke toeristische traditie en al meer dan 125 jaar een grote trekpleister.

Lees meer

Events

 1. (Nederlands) Limburgs Mooiste Fietsevenement 25-27 mei

  (Nederlands) Het fietsevenement Limburgs Mooiste wordt op 25-27 mei gehouden. Dit jaar voegt de organisatie hardlopen toe als nieuw onderdeel aan het programma.

  May25
 2. (Nederlands) Pop On Top Valkenburg 2018

  Sorry, this entry is only available in Dutch.

  June2
 3. (Nederlands) CavemanRun Valkenburg 23 juni

  (Nederlands) Doe mee aan de uitdagende Cavemanrun op 23 juni 2018 in Valkenburg. Voor een goede nachtrust en ontbijt, boek uw verblijf bij Hotel de Karsteboom.

  June23
 4. (Nederlands) Eroica Limburg Valkenburg 2018

  Sorry, this entry is only available in Dutch.

  June29
 5. (Nederlands) Andre Rieu Concerten juli 2018

  (Nederlands) Vanaf 4 juli geeft Andre Rieu extra concerten in Maastricht op het Vrijthof. Boek uw muzikaal weekend bij Hotel de Karsteboom in Valkenburg en bestel snel uw juli concertkaarten.

  July4

 

Over ons

Hotel De Karsteboom is een klein, eenvoudige hotel ( Bed & Breakfast) met acht kamers, allen voorzien van douche/toilet, TV en haardroger. De sfeer in het hotel is informeel en gastvrij. …Lees meer

Valkenburg en omgeving

Valkenburg beschikt over veel attracties en bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld kastelen, musea en attractieparken….Lees meer

Meningen van onze gasten